MENU

Algemene (leverings)voorwaarden

Deze algemene voorwaarden van Burton Car Belgium zijn gebaseerd op de wet 'Koop op afstand'

Algemeen

 1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat.
 2. Alle vermelde bedragen op deze website zijn in euros, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld.
 3. Burton Car Belgium is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor één of meerdere artikelen wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen.
 4. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
 5. Al onze artikelen zijn meestal uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn, neemt Burton Car Belgium per e-mail of telefonisch contact met u op.

  Betaling & Levering

 6. Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:
  NOG IN TE VULLEN: UW BETAALMETHODEN
 7. De bestelde artikelen worden conform de door u bij de bestelling aangegeven verzendmethode verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om artikelen te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen. Wij kunnen via deze webwinkel niet op rekening leveren.

  Omruilen & Retouren

 8. Omruilingen en retouren dienen binnen 8 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website te worden aangemeld. Het is alleen mogelijk artikelen te retourneren via de retourenprocedure zoals die is beschreven op de retourenpagina. Niet of te laat aangemelde retouren zullen niet worden geaccepteerd.
 9. U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren indien u deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.
 10. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.
 11. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij Burton Car Belgium verantwoordelijk voor deze goederen.
 12. Indien u geen vervangend artikel wenst, zullen wij binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een correct rekeningnummer; dit kunt u doen op de pagina met uw persoonlijke gegevens.
 13. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de artikelen:
  1. Beschadigd zijn.
  2. Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.

  Privacy & Klachten

 14. Burton Car Belgium zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat u toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zullen wij uw gegevens hiervoor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken op de pagina van uw persoonlijke gegevens.
 15. Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken, behoudens waar dat nodig is om de bestelling uit te voeren.
 16. Klachten van welke aard dan ook jegens Burton Car Belgium of een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.
 17. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de wet 'Koop op afstand' van toepassing.